tillbaka i schweden!

Jag har bara en sak att säga om hela Spanien-resan; UNDERBART! Jag ska tillbaka nästa år, vet dock inte med vilken ryttare, det får tiden avgöra.. Kanske med Ansgar igen, vem vet. Jag har iallafall haft det helt fantastiskt nere på Sunshine Tour, vilken tävling! Träffat massa härliga människor, sett fina hästar, ridit galna hästar, varit på grymma fester och faktiskt fått en aningens bränna. Tyvärr regnade det de 3 första veckorna, och blåste som tusan. "Sunshine Tour my ass" sa alla, med all rätt! Orkanvarning fick vi också, och en natt skakade lastbilarna så vi trodde de skulle blåsa bort. Var mindre roligt. Bilder kommer framöver! Ansgar vann 2 av 5 lilla Grand Prix under de 5 veckorna, hindren låg på 140. Alltid roligt att vinna!

Saknar allt där nere. Tävlingsplatsen, festerna och inte minst människorna! Sista 2 veckorna hade vi tack och lov sol, så lite brun har man blivit. Drog dock på mig en förkylning sista veckan, det var mindre roligt. 13 hästar hade vi med oss hem också, med stopp i Madrid och Bourdeux, tills vi äntligen kom fram till Tyskland i söndags. Helt otroligt ställe de har där nere! Stort och otroligt fint. Bilder på det kommer senare också. Ledig söndagen, sedan jobb måndag-tisdag och rida 3 st ponnyer :) Grymt roligt måste jag säga! Inget mockande, bara ridning, byta i skritten och hagarna, och longera. Me like!! Trivdes jättebra med jobbet och med de jag jobbade med, men det faktum att jag varken pratar eller förstår tyska, och bodde i en stor 3a ensam gjorde att jag beslutade mig att åka hem ganska fort. Kan inte stanna bara för att jag gillar jobbet, jag skulle bli galen helt enkelt. Men jag är välkommen tillbaka när som helst, och kanske blir det så att jag åker med de till Österrike i 3 veckor i början av maj.

Igår kom jag hur som helst hem till Sverige igen, så nu går det bra att ringa utan att det kostar skjortan! Landade i Lund igår kväll, och har spenderat dagen med min underbara Fia :) Imorgon bär det av till Malmö för att besöka mitt hjärta Sofia, ta en öl med Alex och sedan gör jag och Sofia Hässleholm osäkert på lördag. Söndag blir det Lund och Fia igen, innan jag drar upp till Helsingborg och hälsar på min saknade Cia (och Cagancho) på Forsgård på måndag och blir där några dagar. Helgen spenderas nog i Stockholm med ännu fler saknade ansikten, innan det jag drar vidare mot Norrlands skogar igen. Vad som händer sedan är ovisst. Vill tillbaka till Spanien, vill resa runt i Europa, vill jobba, vill festa, vill leva lite. Vilket av alla dessa "vill" det blir vet jag inte än. Måste landa hemma någon dag först, tänka igenom allt ordentligt, sen får vi se. Mitt liv är just nu ganska obestämt, men jag gillar det! Fått en försmak på att resa runt, se nya saker, träffa nya människor och bara njuta av livet.

Nu blir det middag och myskväll med Fia, mer från mig sen.

puss hej

RSS 2.0