ny hjälm.

Har beställt en ny hjälm, en Charles Owen Wellington Classic :) Precis likadan som John Whitaker hjälmen, men den här ha ringen autograf på baksidan. 1690 kr INKLUSIVE frakt, från England :) Som hittat! Tar väl ett par dagar att få hem den, men det blir en liten tidig julklapp till mig själv, det är jag värd!

nya hjälmen :)

Blev lite gymnastikhoppning för Alfons igår, började med att hoppa ett hinder snett igenom mot E, och efter det skulle vi forma om och rida lite öppna i galoppen fram till V och göra halt. Sedan la Sara till ett hinder till, så vid V skulle vi istället vända upp på ett räcke, också snett igenom mot B, och sedan galoppöppna mot R. Fixade Affe galant! :) Så duktig! Avslutade med en serie på fyra hinder, ett galoppsprång mellan varje. Riktigt bra för honom som är lite seg i fötterna ibland! Hoppade som en klocka, trots att vi kom kort in en vända och jag trodde han skulle vika undan, men han hoppade igenom hela serien ändå på 1m :) duktig kille! Sara höjde ännu lite till och vips hade vi skuttat över 110 några gånger :) Kändes riktigt bra, för två veckorsen var allt fel, såg inga avstånd och tyckte allt såg högt ut, hoppade inte högre än 90.. Men ni är vi (jag) på g igen :) Börjat fylla ut sig lite bättre nu med, int elika smal, det är skönt! Provade också fingrejerna på honom, Bianca kunde inte ha min sadel, Fleur kan inte heller, men Alfons kan :) Så nu blir det nog ljusbruna grejer på honom framöver! Iaf i hoppningen :)

Får inte heller glömma just Fleur. Hon var en riktig pärla idag, så fruktansvärt fin!! Guldstjärna till henne, och många många klappar! Idag var det inte bara ridglädje, det var ridglädje på HÖG nivå :)
Nästa fredag ska vi träna för Susanne Rudholm, det blir spännande :D

RSS 2.0