jk och makaroner.

Första jobbdagen för denna vecka, lång men rolig! Hann dammsuga innan stängning så Stefan slipper det imorgon, MEN han får svabba golven istället ! Fick god lunch av min fina Tina idag, makaroner och korv, satt fint i en hungrig mage kan jag lova! Sen fick Zeb följa med till jobbet och hälsa på också, han kanske får jobbet som vakthund, vem vet ;) Rätt bra med folk på eftermiddagen också. Efter stängning satt de och väntade utanför, och när Zeb såg mig släppte Tina honom och jävlar vilken fart det blev på han! :P Så duktig så.

Mot Nördingrå, äta mat, stallet, dusch. Nu blir det något avsnitt ur någon serie, sen ska jag sova så in i..

Hej påre!

cheeseballs och american history x.

Duschen är för tillfället okuperad, men så fort han kommer ut ska jag hoppa in. Sen blir det cheeseballs, American History X och mys resten av kvällen :) Jobb imorgon, ska bli grymt roligt! Kom och köp jeans! :)

Puss hej

morgonkaffe och scrubs.

Söndagsmorgon är något jag gillar. Visst det är inte så roligt att helgen i stort sett är slut, men det är ett slags lugn över söndagsmorgonen. Morgonkaffe i sängen, Scrubs och lite TV-spel. Rätt nice förmiddag om man säger så :)

budweiser och tvspel.

så spenderas min lördagskväll. Kan ju inte direkt klaga, speciellt inte när det också innefattar en snygg ung herre också :) Började jobba i onsdags, trivs som fan! Har riktigt roligt och dagarna bara flyger iväg. det kan jag inte heller klaga på. Nu blir det film, The Illusianist. hej

oväder.

Hade tänkt jag skulel rida idag, men det satte vädret stopp för. Är rätt duktig på att trotsa naturens lagar annars, men idag kände jag att det var bäst att stanna inne. Har dock varit ute och skottat snö, det var nog! Fleursan fick en liten mjukuppstart igår efter nyårsvilan, piggare än vanligt och stutsade på stället då och då. Roligt att hon är på G iaf :) Blit lite lugnt nu närmaste dagarna, imorgon blir det övergångar och lite sånt stärkande, sedan på måndag tar vi lite galopp också, kanske kan ta en sväng ut då och bara ösa på! Planen är att kunna åka in och hoppa henne nästa helg. Blir intressant men fruktansvärt roligt :)

Nu ska jag fortsätta städa, sedan blir det stallet och mocka lite hästbajs.

up up and away!

Imorgon åker vi hem till Norrland igen! Fan vad jag saknar Norrland! Trollhättan har varit grymt roligt, men det är något med Norrland. Borta bra men hemma bäst sägs det ju, och det kan ju inte stämma mer! Mycket på gång, sätta igång Fleursan igen och börja hoppa lite smått, bror med sambo och liten brorsdotter kommer hem på vägen ner från Umeå, annat bra folk kommer tillbaka till Norrland och mycket mycket mer.

can't wait!

förkylt tillstånd.

Det här med att vara förkyld är ingenting som jag gillar. Rättare sagt så HATAR jag det. Ska krypa ner under en filt, Halsa te, knapra Sinova och titta på Never back down, som förövrigt är en riktigt bra rulle.

mellandagsrea i Trollhättan.

Hann med en hel del mellandagsrea hemma i Övik, mkt nöjd, mkt nöjd! Men så kom man till Trollhättan, och vad hittade man där? Jo, ännu fler REA-skyltar. Två par byxor på GT för 300 kr, de var så snygga att jag var tvungen att köpa ett par i varje färg! :) en tröja på VM, sneakers och ett par sommarklackar på DS. Hur jag ska få hem allt igen är dock inte helt genomtänkt..

Nyår var riktigt bra denna gången, kändes inte riktigt som nyår så alla förväntningar försvann och vi missade nästa tolv-slaget.. Ingen nyårspuss (den blir av efter nyår ist då den människan befann sig på annan ort i Sverige) men många nyårskramar blev det :) Riktigt roligt nyår, trevliga människor och bra smidda planer. Nu måste vi bara boka biljetterna till Sweden Rock också!


Nya byxor 1.

Nya byxor 2.

Ny tröja.

RSS 2.0