det här har jag med mig på tävling.

Det här kommer bli ett långt inlägg känner jag på mig.. Vad som följer med när jag själv tävlar är en del, men ingenting jämfört med vad jag hade med när jag jobbade hos Niklas. Kan börja med mig, det är enklast och blir kortast lista.

Hästen, Sadel, sadelgjord/ hoppplatta, Schabrak + ett extra, träns + ett extra, Benskydd samt ev förbygel/martingal + ett extra om hopptävling, Nummerlappar, Fårskinnspad/ gelpad, transporttäcke, ridtäcke om kallt, svettäcke, transportskydd eller lindor, gummisnoddar, handduk, sporrar, spö, vita ridbyxor + överdragsbyxor, skjorta, kavaj, överdragsjacka, hjälm, ridvantar, gympaskor, ridstövlar, läderputs med svamp, vatten och foderhink + foder, hästens papper, pengar till mat, varm jacka om det är kallt, mössa/ keps, vattenflaska, mitt fokus och tävlingsinstinkten, borstar och hovkrats, svamp och skrapa om det är varmt, och oftast hästägaren också, om det är Fleur jag tävlar :)

Okej, när jag åkte iväg med Niklas hade vi två listor, endagstävling eller meeting. Jag drar meetinglistan, det är ändå rätt mkt samma från endagslistan, fast mycket mer..

Hästarna, 2 sadlar, 2 hoppgjordar, 2 vanliga lädergjordar, fårskinnspad, gel pad, varje hästs tävlingsträns + några extra, mängder med olika bett om han ville byta, mössa om Jacson, Dicta eller Cagancho var med, varje hästs förbygel/ martingal, massagegjorden, 2 tävlingsschabrak till varje häst, 2 träningsschabrak, 2 nummerlappar till varje häst (en rund till ledtränset, en på tävlingsschabraket), broddlådan om tävling på gräs, borstar och hovkrats, hästschampo, diskmedel, muggmedel, hipposan, babyolja, sax, boxgardiner, krubbor, vatten hinkar, foderhinkar, betfor, kraftfoder av alla dess sorter, mineraler och vitaminer, hö, svettäcken, termotäcken om kallt, undertermotäcke om riktigt kallt, ridtäcken, ledtäcken, kedjegrimskaft, lädergrimmor, en uppsättning benskydd till varje häst, teknikskydden, grahmantyglar, sporrar, spö, två hjälmar, två par ridstövlar, två ledträns, hästarnas papper, paddar och lindor till alla hästar, träningslindor, täckeshängare, sadelhängaren med plats för två sadlar och 8 träns, schabrakhängaren, tävlingsskåpet, spännband, balsnören, mängder med gummisnoddar, flera små svampar, flera stora svampar, boots, kedjor till vattenhinkarna, extra kedjor för "extra" låsning på boxarna (folk har släppt ut hästar förut, på så vis vet man att varken du eller hästen gjort det om man vet att kedjan är längst upp på dörren), massor av handdukar, putsgrejer tll utrustningen, tävlingskläder (snyggare stallkläder från Jacson med nya loggan på), bra skor, varma kläder, ibland keps eller mössa, papper och penna, ett leende på läpparna (folk är mycket lättare att ha och göra med på framhoppningar och i stallet då), lastbilen, telefon som alltid har batteri (för att kunna prata med Niklas om förseningar/ tidigare lagda starter osv under tävlingsdagarna), liniment, kyllera till Radisson, kylgel, pall.

Sen kommer jag nog inte på något mer.. Ja, ryttaren så klart :) Lite mindre lista nu när jag tävlar själv, inte lika många hästar heller. Glömmer jag ta med ett extra träns eller en extra förbygel går jag inte under, det händer faktiskt att jag bara tar med en sak av varje, och endast det jag vet eller tror jag kommer behöva. Min utrustning, hästens utrustning, ett täcke att åka i, ett svettäcke, transportlindor/ skydd och så mat är egentligen det enda man behöver ha med känner jag, men så är man ju för duktig på att packa för att lyda det :)

det här äter min häst.

Jag har ju två stall, varaav "flera hästar" jag har hand om. Vi börjar med Flumsan.

Fleur (Jus de Fleur) går på lösdrift hemma hos sin ägare tillsammans med Nova och Fendi, så de har fri tillgång till höensilage, sedan får hon havre också nu då hon är i träning. Och morötter eller äpplen :)

Och så Petras hästar.
Lotta
(Costa Lot) äter balhö på morgonen, till lunch och på kvällen när hon kommer in från hagen. Hon får även lucern, havremüsli, fibergi morgon och kväll, plus lite betfor på morgonen.
Maddis (Madicken) äter också balhö morgon, lunch och kväll. På morgonen och kvällen får hon lucern, havremüsli och korn, på kvällen också fibergi.
Dina (Lie's Diabla, Maddis mamma) får även hon balhö morgon, lunch och kväll. Eftersom hon ska sluta producera di till Maddis nu får hon bara fibergi morgon och kväll, lite betfor morgon också.

Det gick ganska fort att gå igenom :)

min första häst.

Jag har aldrig ägt en egen häst, jag har endast ridit hästar åt andra. Ingenting jag klagar på, men det finns både för- och nackdelar med det. Hur som helst, min syster har däremot haft två egna, en D-ponny och en stor häst. Jag hjälpte iofs till ganska mkt med dom, trots att jag var ganska liten (iaf när vi hade ponnyn) så de får väl nästan räknas som "mina" första också.

Prins Anvil
Minns inte så mycket av honom, jag var bara 5 år när syrran fick honom, sedan säldes han igen när jag var ungefär 7-8 år. Han var riktigt härligt chokladbrun utan tecken, jättesnäll att rida, men kunde vara lite sur och vresig ibland i hanteringen. Syrran tävlade honom en del, jag red honom mest hemma och lullade på. Dock minns jag ganska klart när han bet mig i armen, jag hade ont i flera veckor efter det. Dock är jag ganska osäker på vad som hände för att han just skulle bita mig. Han sparkade syrran en gång också om jag inte minns helt fel..

Cicero
"Sigge" kändes som en älg. 173cm hög, ganska lagom om man frågar mig nu, men på den tiden gick jag i mellanstadiet och var kanske 155cm lång.. Syrran köpte honom på saluhästvisningen i Kramfors (tror det var år 2000 ?), trots att hon bara skulle dit och titta, varken provrida eller köpa någon häst. Ruskigt fin, hoppade som tusan och var riktigt genomsnäll att hantera. Visst, han kunde vara lite sur när man skulle sadla, och var lite svårlastad på vanlig transport (lastbil var dock inga problem alls), men jag var så kär i honom! Han kunde hitta på lite bus när man red, därför red jag honom endast när syrran var med, eftersom han kunde se spöken lite här och var eller dra iväg på en mindre rodeo-parad ibland. Syrran tävlade 120-130 med honom, sedan skulle faktiskt Maggan Bäckström tävla honom 140, men då fick han tänderna raspade två dagar innan och var tvungen att få lugnande, så det blev inget.. Efter syrran gått klart Bollerup började hon jobba hos en ryttare utanför Lund, och tog så klart med Sigge dit. Efter bara några veckor rymde han och tre hästar till från hagen när de skulle ta in dom, sprang ut på en liten landsväg och blev påkörda av en bil. Sigge bröt bakbenet och tillsammans med veterinär beslutade syrran att det var bäst om vi tog bort honom. Det var bara en av de fyra hästarna som överlevde. Efter det slutade syrran ganska omgående med hästar, även om hon ridit lite då och då efter det.

Man tänker ibland på hur det hade varit om han inte rymt och vi haft kvar honom..Sigges stamtavla:

Cicero Robin Z Ramiro Z
Alpha Z
Furida (F. 2) Furidant
Lucky Strike (F. 2)

presentation av min häst

Jag äger ingen egen häst, men jag rider världens finaste Jus de Fleur som ägs av Linda Stenudd. Började rida henne i somras för att Linda var gravid och inte kunde rida själv och Fleur inte tog sig när hon betäcktes.

Fleur är ett svenskt halvblod född 2005, hon blir alltså sex iår men har haft ett föl tidigare så är väl ungefär som fem år i utbildningen. Hon är inte så stor, runt 160 någonstans men känns större att rida. Guldbrun ned lykta och fyra halvstrumpor. Och så har hon ju ett blått öga, hennes vänstra :) En känslig liten häst, jag har aldrig sporrar endast spö när jag rider henne, men det används sällan. Hon gör det mesta man ber henne om ändå, och det räcker ofta att man bara vrider sig lite i sadeln så formar hon sig :) Jag upptäcker ofta att jag bara sitter och njuter när jag rider henne!Om man jämför med när jag började rida henne och nu, har det hänt ordentliga grejer! Eftersom det var tänkt att hon skulle bli dräktig förra våren så var hon inte riden på ett par månader. Då var det jobbigt att trava någon längre stund, och hon stannade om man kom lite i obalans i sadeln och sköt rygg lite ibland. Nu har hon helt slutat med det, kan komma en och annan bock när man rider ut och galopperar men det gör mig ingenting :) Hon samlar ihop sig riktigt fint i traven, och vi håller just nu på att jobba med galoppen. Har lite problem att få till högergalopp ibland, det blir gärna vänster, men det blir bättre och bättre! Hon fattar även galopp från skritt numer ;)

Hon är en väldigt pigg tjej nu när hon är igång, gillar inte blåst eller vatten. En liten prinsessa då och då, men hon kan koncentrera sig trots att det blåser storm, och hon kan gå i vatten utan problem om man bara övertalar henne. Eller flyttar ut henne på volten. Inte så svårövertalad med andra ord :) Hon är väldigt snäll i all hantering, lättast i världen att lasta och alltid cool när det är något, även om hon kan spänna sig lite. Är inte så förtjust i att man håller på med huvudet,  men det har också blivit bättre med lite träning.

Vi har hoppat en gång tillsammans, då var vi med på Niclas Parlmer-träning och hon var faktiskt riktigt duktig! Inte en tendens till att stanna på hinder, trots att hon tyckte det var lite jobbigt. Dock hoppade vi bara lite småkryss, men hon hade ju kunnat nita på det också. Ska ååka in och löshoppa henne någon gång framöver, och vara med på lite fler hoppträningar :)

Det är iaf svårt att inte älska henne, hon är en riktigt stjärna :) Iår ska vi åka på lite tävlingar och skaffa oss rutin på det, kommer att bli LB, kanske kanske att vi tar oss en LA-debut också, det beror helt på hur vi ligger i formen!Fleurs stamtavla;Jus de Fleur (SWB)
04051651
Riccione
95127
Regazzoni
95055
Rubinstein I

Wakonda

Arosa Arogno

Bonga

Schersmine (SWB)
04901215
26301
Falleur
04821984
762
Silvan
581


Soli
10122


Solaya
11522
Ceylon
454


Soraya
8761

presentation av mig själv

Yes då kör vi. Inte allt för svårt att lista ut att jag är döpt till Anna Melinder. Född 1988 vilket innebär att jag fyller 23 den 14 november iår. Är från den lilla orten Nordingrå i Norrland. Bor också där på "halvtid" hemma hos mamma och pappa, är hemma en del när jag inte bor inne i lägenheten i Kramfors. Anledningen är att jag hjälper Petra med hennes stall eftersom hon jobbar så mkt, och nu precis blivit mamma :) Hemma i Nordingrå har jag även min älskade lilla kisse Nova.

Har två storasyskon, en bror och en syster som båda bor i Stockholm. En stad jag för övrigt inte känner något sug efter att bo i, även om jag gärna åker ner och hälsar på. Tack vare min bror älskar jag hårdrock och allt med höga gitarrer och mullrande bas, men kan lyssna på annan musik också. Älskar att sjunga, även om jag ogärna gör det inför folk. Musik är en ganska stor del av hela våran släkt, därför också en ganska viktig del i mitt liv och jag kan faktiskt inte leva utan musik.

Efter tre år på medieprogrammet i Kramfors flydde jag till Sundsvall, rättare sagt Fränsta för att plugga Bildjournalistik där ett år. Sjukt roligt år med underbara människor och många nya kunskaper! Hade praktik på Sundsvalls Tidning och hann med att få en del bilder publicerade också :)

Har inte alltid varit hästtjej om jag ska vara helt ärlig. Syrran, som är 6 år äldre än mig, har ridit sedan, ja strax innan jag föddes skulle jag tippa på. Hade alltid hästar runt mig som liten, då även en av våra äldre kusiner hade hästar. När jag var 6 år fick syrran sin första egna ponny och jag var totalsåld. Tills han bet mig när jag var runt 9 och jag då blev livrädd för hästar. Dock började jag rida igen efter ungefär ett år igen, även om jag fortfarande var ganska rädd så har jag varit fast sedan dess. Den rädslan är så gott som borta nu för tiden, även om man trots allt har den i bakhuvudet när man ska hoppa lite högre.. Har innan Kramfors ridit på Lockne och Skule.

Jag har även bott i Skåne ett år, rättare sagt Helsingborg, och jobbat med hopphästar hos Niklas Arvidsson. Också ett fruktansvärt roligt och lärorikt år, även om det stundtals var riktigt mycket slit. Men så är det med 20 hästar på två pers, 10 timmar om dagen 5 dagar i veckan (sjättedagen själv då den andre var ledig). Men så fick vi rida och ha hand om så otroligt fina hästar också! För- och nackdelar. Men jag trivdes riktigt bra där nere! Extra roligt var det när Niklas kom tvåa i utomhus-SM i Hammarö 2009, jag och hans fru stod bredvid banan och vågade knappt titta på omhoppningen!

Efter skåne blev det Spanien och Sunshine Tour i 2 månader. Två dagar efter jag fått förfrågan bestämde jag mig, och åkte själv ner till Jerez längst ner i Spanien. Inte heller något som jag ångrar, för jag hade så jävla roligt där nere och träffade så mycket roligt folk! :) Skulle åka ner iår igen, men då hade jag fått jobb här hemma så det blev inget tyvärr.

Jobbar nu på en klädaffär inne i Kramfors, Jeanskällaren. Trivs riktigt bra! Umgås med vänner, och så är det mycket hästar. Rider en jättefin liten 6-åring för tillfället som jag är totalt förälskad i - Jus de Fleur. Och ja, det finns ju även en karl som betyder en del och som får ta del av min tid också, han är riktigt bra.
Älskar även att vara ute och träffa folk och festa, resa, träna, skriva och fotografera, även om kameran fått vila en del på senaste tiden. Ska bli bättre på det! Är också ganska duktig på att prata..

Är inte helt förvånande hästtjej, men älskar också hockey, vi är förutom en musikfamilj också en hockeyfamilj. Har ju en pappa som jobbat flera år på ett visst hockeylag som de flesta här uppe gillar - Modo Hockey. Just ja, jag har ju även jag spelat hockey, dock inte i Modo utan i Nordingrås egna HKH (Höga Kusten Hockey).

Ja, sen är det väl inte så mkt mer att tilllägga tror jag ?

listor och listor.

Såg en lite rolig lista på Sofias blogg, och sedan på Danielas så man kanske ska ta och följa den jag också :) Kan bli skoj! Är väl bara att börja då helt enkelt..

Dag 1 - Presentation av mig själv
Dag 2 - Presentation av min häst
Dag 3 - Min första häst
Dag 4 - Det här äter min häst
Dag 5 - Det här har jag med mig på tävling
Dag 6 - Bilar som gjort avtryck
Dag 7 - Drömbilar
Dag 8 - Pinsammaste situationen med hästar
Dag 9 - En perfekt dag i stallet
Dag 10 - Min utrustning
Dag 11 - Hästbloggar jag läser
Dag 12 - Min hästs utrustning
Dag 13 - Om jag skulle vara tvungen att byta häst med nån skulle jag välja
Dag 14 - Min drömhäst
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min önskelista
Dag 17 - Mina tränare
Dag 18 - Jag gillar
Dag 19 - En häst jag saknar
Dag 20 - Veterinär, hovslagare, massör osv.
Dag 21 - Här bor jag
Dag 22 - Jag gillar inte
Dag 23 - En hoppträning
Dag 24 - Jag måste träna på/mina mål
Dag 25 - Meriter

Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - En stund jag aldrig kommer att glömma
Dag 28 - Favoritmärke
Dag 29 - Bilder på mig från tävlingar

Dag 30 - Mitt drömstallmorgonpromenad och datakatt.

Var ute på en riktigt skön morgonpromenad i solen och blåsten imorse :) Mockat åt hästarna och håller precis på att tvätta lite. Ska städa och byta sängkläder också. Man är bra effektiv ibland! Sen blir det en sväng till Fleursan också för ett pass. Var ledig igår också så åkte med Flumsan till ridhuset, det tyckte hon var spännande men var riktigt fin när hon slappnade av :D Har fått skor med brodd på igår också, och till helgen ska hon klippas, om klippmaskinen hinner komma tills dess vill säga. Den ska skickas imorgon, så posten får rappa på med leveransen!

Helgen spenderades hos E-rex, dock åkte jag hem på fredagskvällen/natten för att hämta hem föräldrar som varit på Hornö och sett på någon ståuppkomiker. Lördag var det ett pass med Fleur, in till Kramfors igen och lite roadtrip här och var. Skulle åkt till Övik på Paradisbadet, men det blev inställt. Hade egentligen kunnat jobba trots allt, men det kom vi på för sent.. På kvällen blev det en hel del tv-spel och öl :) på Dollar en sväng på söndagen också.
Blir bara fyra dagars jobb denna vecka, samma som förra. Ganska trist, lite skönt men också rätt frustrerande. Lite jobb = lite pengar. Lite pengar = inte roligt. Dessutom gillar jag ju mitt jobb så.. Jaja. Ska kolla lite extra smågrejer man kan göra också, typ frilansgrejer. Måste tjata lite om att få schema veckan innan så man kan säga till tidningen vilka dagar man kan joba där om de behöver en. fick passa en hel vecka för att jag inte visste vilka tider jag skulel jobba på JK. Men men, så äre ibland.

Även träffat Petra och Tobbas lille son Josef nu :D dom kom hem i lördags så måndagmorgon när jag skulle låna deras transport fick jag träffa honom! Huuuur söt som helst, LÄTT sötaste lilla killen i Nordingrå :) Träffade även på de idag när jag var och mockade, de skulle titta på hästarna. Han är så go, man blir ju helt såld på honom när han kommer springandes med ett stort leende och vill ha en kram :)

Nu blir det en kopp kaffe, lite mer tvätt och så städning :)

Hörs hej!

metall i armen och ont i magen.

Idag har inte varit någon bra dag för mig kan jag lova. Vaknade iofs hos E, kan man inte klaga på, men när jag så skulle göra kaffe strax före sju hugger det till i magen och jag kan typ inte gå upprätt. E är snäll och säger att jag ska ligga kvar trots att han måste till skolan, tills T-rex går till skolan och åka då också, så jag slipper kliva upp och halvt dö. Han är för bra! Så efter någon timme eller så, och tre Ipren, gick det över och allt var frid och fröjd. Tills man kom till vårdcentralen och barnmorskan stack en spruta i armen och sen körde in en kanyl. Men men, lika bra det, men när bedövningen började släppa var det rätt obehagligt måste jag erkänna.

Var kanske inte så rolig morgon idag, kan vara därför jag saknar E en del nu, var lite upptagen med att vara döende idag. Brukar inte bli just så illa, men ibland är det som att det tar igen för att det gått någgorlunda smärtfritt till tidigare. Men men. Can't wait to see him iaf !

Nu blire film och sova!

Hörs hej

grahamsbullar och dressyr.

Fleuran är riktigt fin för tillfället! I lördags gick hon så klockrent! Idag gick hon bra med, ruskigt pigg då hon vilade i söndags och vaccinerades igår (=ingen ridning). Synd det är så halt i mitten av ridbanan så man bara kan galoppera runt fyrkanten, inte så stimulerande kanske.. Dessutom är det lite halt här och var, går bra i traven men galoppen halkas det gärna tyvärr.. På't igen imorgon ba! Hoppas det fortsätter smälta på ridbanan, transporten är ju ur funktion nu, eller iaf körförbud på då belysningen pajat. Skulle vaar roligt att rida ut också, ska fråga de som har hästarna mittemot om de vill ut på en tur någon dag när det finns tid :) Förutspår en del bockar från Fleursans håll dock ;) Hon brukar bli så glad när hon får komma ut!

Håller för tillfället på att göra grahamsbullar, blev så sjukt sugen på såna och te! Minns när man gick i högstadiet och man alltid gjorde såna på hemkunslapen, och åt dom varma med smält smör på. Mumma ;)

Imorgon har jag morgonen i Petras stall, sedan Fleursan (hoppas jag hinner med henne på fm innan jobbet), jobb som sagt och så hoppträning. Alfons ska få föra come back som på hoppbanan igen efter skadan så det blir intressant :) Sedan tillbringas resten av kvällen hos E och massor av mys ;) Jo, jag saknar han faktiskt redan.

Hörs hej!

vakter och tjeckien.

God morgon! Usch vad jag är trött. Men det är jag iofs varje morgon.. Sitter i sängen och dricker kaffe, Nova ligger på mina fötter också och spinner. Rätt nice. Helgen spenderades som de flesta helger, hos E med mycket, film och god mat :) Var en sväng på Vinterfesten i lördags, tog en öl i Kramm-tältet, och insåg att Kramms vakter är sjukt mkt trevligare än Gladans vakter. Det kan tillochmed chefen hålla med om.. Även om Gladan är bättre att gå ut på, så får Kramm plus för sina vakter. De är alltid trevliga. Att man kände en av dom kanske är en bidragande faktor till denna åsikt, men även de övriga vakterna där hade fötterna på jorden om man säger. Hur som helst, nästa utgång blir troligen i Övik iallafall, eller kanske Härnösand :) Man måste prova något nytt ibland också. Dock blir det Glajjan 25, då äre Mötley-kväll ;)

Har hästarna nu på morgonen också, ska bara dricka upp kaffet så ska de få komma ut. Petra och Tobba har åkt till Tjeckien och ska hämta hem Josef :) Senare ska Fleursan motioneras, sedan jobb!

Hörs hej!

kvalspel och vinterfest.

Tung kväll. Riktigt jävla tung kväll. Modo i kvalserien. 21 år sedan sist. 4 år sedan SM-guld. 3 år utan slutspel. Det går bara utför. Vad händer? Det ska inte hända! Frölunda och Södertälje skulle ju förlora, vi skulle krossa AIK. Allt som inte fick hända hände i kvällens matcher. Är så jävla deppad så jag inte vet vart man ska ta vägen.. Vinterfest ikväll, undrar hur stämningen kommer vara ? Vet iaf att chefen kommer vara glad, trots att FBK inte tog hem seriesegern.. Fan, man vill ju bara gå i ide tills nästa säsong. Finns inte mkt att säga om det hela, det finns bara en hel del frågetecken och ett stort VARFÖR ?

sovmorgon i nördingrå.

Grymt trött. Somnade pladask igår vid halv tolv när jag la huvudet på kudden. Skönt! Hemma i Nördingrå igår, tog stallet och pratade med Petra om de kommande tre veckorna. Hon och Tobba åker ju ner till Tjeckien på söndag och är där upp till tre veckor och hämtar hem en liten son :) Så fruktansvärt söt är han! Fyra morgnar och fyra kvällar tar jag hand om, och mockar nästan alla! Planerat in med Fleurs träningsschema också, så det blir bra det där :)
På tal om Fleur, så ska jag dricka upp mitt kaffe, klä på mig och åka dit, sedan in till Kriminalfors och jobba. Vinterfest i helgen, 10% rabatt på alla vårjackor, så vi får se om det kommer in lite folk!

Hörs hej!

hemsida och aino.

Jag är verkligen ingen morgonmänniska.. Men när jag väl är vaken och har klivit upp, fått mitt kaffe och börjar komma igång är det faktiskt rätt skönt att kliva upp lite tidigt. Man hinner med ganska mycket på de där extra timmarna man inte sover, och det blir det någon form av egentid, som man faktiskt behöver ibland, annars blir vilken normal människa som helst galen. Sitter och fixar med JKs hemsida och tittar på Vakna! - och Ulrik Munther. Sjukt begåvad kille! Gör Lady Gagas Born this way sjukt bra.

Min Aino är på väg dessutom, hoppas den kommer imorgon :) Kommer också bo hos Petra fr. söndag och ca tre veckor framöver. Hon ska åka ner till Tjeckien och hämta hem Josef :D Fruktansvärt söt liten kille. Så jag bor där, tar hand om kissarna, Kalle och hästarna. Linda kanske hakar på också så man slipper vara själv :)

Nu blir det lite frukost, sedan morgonmys med mig själv! Hade ju dock hellre gett E ledigt från släcka-eld-lektioner och legat kvar i sängen och myst med honom i stället..

Hörs hej.

telefon och hestar.

Som bekant måste jag köpa en ny telefon. Bestämde mig för en SonyEricsson (vad annars?!), och det föll slutligen på en Aino. Velat ha en sedan de kom ut, vilket iofs var ett tag sen, men ändå. En vit är på väg till min brevlåda :) Can't wait! Var och red Fleur ikväll med, ruskigt fin! Nu när det är varmare blir det igång med träningen på allvar igen, Linda säger att vi kanske tillochmed får ridbanan skottad :) Men än så länge skruttar vi på och gör massor med övergångar samt trav- och skrittarbeten. Och pulsar lite i snön. Men ikväll var hon en dröm att rida, som oftast, och då är det verkligen roligt att rida kan jag lova! Alla borde få ha en så fin häst tycker jag! Men, Fleur är redan tagen, så hitta någon annan vetja! ;) Hon är helt klart bäst <3

Gått bra på JK idag med, heldag för chefen skulle leka snickare. Dock kom han in och surrade lite strax innan stängning. Kom många kartonger med kläder idag med, så har slut på galgar! Imorgon är det 12-18 som gäller, ska också beställa lite grejer från BioWorldMerchandising, både till mig själv och kanske till butiken ;) Man kan gå in på den sidan och kolla ut något man gillar och säga till oss, så kan man köpa det via oss på JK :) Mkt snygga grejer till bra priser!

Nu blir det senaste GossipGirl och mys med min Nova.

Hörs hej!

kaffe och skåne.

Jag både ogillar och gillar när det är tidig morgon på källgatan. Jag börjar inte förrän tidigast kl tio om dagarna, men E ska upp och iväg kvart i åtta mest varje dag. Hejdå sovmorgon.. O andra sidan vaknar man upp till synen av en halvnaken snygg man, OCH får kaffe på sängen. Är ganska dumt att klaga på ändå :) Sitter dock hemma i lägenheten nu, kollar på Vakna med the Voice och får riktiga flashbacks från Skåne-tiden. Varje morgon satt jag och Cia och åt frukost till just Vakna! Mycket rolig tid, den saknas ganska ofta.. Måste pallra mig ner och hälsa på henne snart, är allt för längesen nu! Försöker bota det med lite bilder :)


Jag och Cyklon.

Jag och Mimmi.

Jag på Aquad'or och Cia på Architecht.

Cia och Zorro-Cyklon.

Mocka dynghögen kunde vara galet roligt, om man är trött och grym fantasi!

Jag och Cagancho.

Världens bästa Cagancho <3

Jag och en av valparna Niclas hittade övergivna i skogen.

Ut i skogen och klippa av grenar vi alltid får i ansiktet på en av galoppstigarna.

Svårt att inte sakna alla tokiga upptåg, alla skratt, hästarna och människorna.
Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för jobb :)
Jag och Linda måste beställa biljetterna till Sonisphere också.. Icket att glömma!

Hörs hej!

RSS 2.0