kluven.

Grejen är den, att nästa helg är det en Sundsvallsresa inplanerad med Linda. Grejen är också den att nästa helg är det hoppträning för Niclas Parmler, och jag har blivit erbjuden en plats med Bianca. Vill verkligen vara med och träna, men samtidigt vill jag verkligen åka ner till Sundsvall och träffa folk där. Helgen efter det skulle kunna gå, men då är jag i Stockholm istället. Detta är de problem jag ställs inför nu för tiden. What to do, what to do? :/

arbetslös. igen!

Jag hatar att vara arbetslös. Fine, det är kanske skönt de första två dagarna att vara ledig och vila sig lite, men sedan ersätts det av fullständig rastlöshet.. Söker kanske 20 jobb om dagen, i stort sett ALLA nyinkomna jobb på ams.se. Det är frustrerande. Jag förstår att man inte kan få svar direkt, men jag är otålig av mig. Ska dock boka tid för en arbetsintervju i Stockholm till v.6, kanske tom till v.5 om jag har tur. Då blir det en lite längre Stockholmsvisit, men vad gör det? ;)

Håll tummarna, för denna osysselsättning får mig bokstavligt talat att klättra på väggarna här hemma!

hemma igen.

Önska mig välkommen tillbaka till mitt sociala liv! ;)

Så. Nu är Skåneäventyret över. Känns helskumt! Är van vid att kliva upp 06.20, jobba 10 h/ dag 6 dag/ veckan.. Att alltid, och jag menar alltid, vara med Cia. Det är alltså helskumt att vara hemma, arbetslös, inte rida, inte vara i stallet. 3 dagar som arbetslös och jag är redan extremt rastlös!! I don't like it. Har skickat kanske 498 jobbansökningar, så hoppas att något nappar. Stockholm, Göteborg, Sundsvall, you name it. Till och med Helsingborg har jag sökt i. Trivdes bra i Helsingborg, så skulle inte ha något att åka tillbaka.

Saknar Forsgård också, Cia, hästarna (mest Cagancho och Jacson), hundvalparna, kattungarna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6468202.ab <-- Niklas hittade övergivna hundvalpar när han var ute och red för någon vecka sen. Så underbart söta och glada i människor. Vill ha en, fast det är inte möjligt..

Puss hej!

RSS 2.0