grahamsbullar och dressyr.

Fleuran är riktigt fin för tillfället! I lördags gick hon så klockrent! Idag gick hon bra med, ruskigt pigg då hon vilade i söndags och vaccinerades igår (=ingen ridning). Synd det är så halt i mitten av ridbanan så man bara kan galoppera runt fyrkanten, inte så stimulerande kanske.. Dessutom är det lite halt här och var, går bra i traven men galoppen halkas det gärna tyvärr.. På't igen imorgon ba! Hoppas det fortsätter smälta på ridbanan, transporten är ju ur funktion nu, eller iaf körförbud på då belysningen pajat. Skulle vaar roligt att rida ut också, ska fråga de som har hästarna mittemot om de vill ut på en tur någon dag när det finns tid :) Förutspår en del bockar från Fleursans håll dock ;) Hon brukar bli så glad när hon får komma ut!

Håller för tillfället på att göra grahamsbullar, blev så sjukt sugen på såna och te! Minns när man gick i högstadiet och man alltid gjorde såna på hemkunslapen, och åt dom varma med smält smör på. Mumma ;)

Imorgon har jag morgonen i Petras stall, sedan Fleursan (hoppas jag hinner med henne på fm innan jobbet), jobb som sagt och så hoppträning. Alfons ska få föra come back som på hoppbanan igen efter skadan så det blir intressant :) Sedan tillbringas resten av kvällen hos E och massor av mys ;) Jo, jag saknar han faktiskt redan.

Hörs hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0